Vacature algemeen directeur bij energiecoöperatie BeauVent

13/12/2018

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie en de productie van groene energie uit zon en wind . Met ondertussen meer dan 4000 vennoten blijft de coöperatie investeren in hernieuwbare energie, energiebesparing en energie-efficiëntie, en dat op diverse terreinen (zonneparken, windturbines, WKK’s en warmtenetten). Om de verdere groei binnen deze dynamische markt verder te borgen, wenst BeauVent het team te versterken met een nieuwe

Algemeen directeur
coöperatief, innovatief en met neus voor opportuniteiten

Functie:

  • Je stuurt BeauVent aan op verschillende vlakken (human resources, financieel, coördinatie projectwerking, band met de vennoten, …) vanuit een coachende rol.
  • In lijn van de missie en visie van de coöperatie streef je, samen met een team van 14 geëngageerde medewerkers, naar de gewenste resultaten op ecologisch, maatschappelijk en bedrijfseconomisch vlak.
  • Dit alles doe je binnen de participatieve geest van BeauVent (geen command & control maar connect & collaborate).
  • Als eindverantwoordelijke adviseer je het bestuur, en met het mandaat als directeur geef je - samen met het team - vorm aan de gedragen en genomen beslissingen van de Raad van Bestuur.

Profiel:

  • Gedreven manager die zich op zijn/haar gemak weet in een context van energie-management, technologie, innovatie en projectcoördinatie.
  • Stevige netwerker met oog voor opportuniteiten en business.
  • Je communiceert helder transparant zowel intern als extern en geeft als coach vorm aan bevlogen leiderschap.
  • Efficiënte coördinator met een effectieve planning en met een scherpe data-analyse.

BeauVent biedt je de kans om mee te bouwen aan duurzaam en ecologisch verantwoord energiemanagement via een coöperatief project. Je mag rekenen op een uitdagende functie in een boeiende en professionele werkomgeving in volle beweging, alsook op een marktconform salaris.

Interesse? Stuur uw gemotiveerde sollicitatie met uitgebreid CV vóór 31 december 2018 naar Marnix Tolpe, per e-mail naar marnix.tolpe@liantis.be.

Bezoek onze website voor informatie over deze vacature: www.beauvent.Be. Bijkomende inlichtingen kunnen bekomen worden bij Paul Proot, voorzitter van de Raad van Bestuur. (paul.proot@beauvent.be)